• +361 400 33 05

Tintméter kalibrálás

Társaságunk vállalja fényáteresztőképesség-mérőkészülékek ("tintméterek") kalibrálását. A fényáteresztőképesség értékét közvetlenül %-ban kijelző, gépjárműipari célra kifejlesztett célműszerek fajtáját társaságunk vezette be a LaserLabs [USA] TintMeter TM200-as termékeivel. A LaserLabs termékein kívül különböző, akár interneten elérhető forrásokból beszerezhető egyéb, azonos elven működő készülékek kalibrálásához szükséges eljárással is rendelkezünk.

A LaserLasb termékeinek nemcsak bevezetői voltunk a hazai piacon, hanem a gyártó kizárólagos képviselői tisztségét is betöltjük a Kelet-európai régióban. Emiatt a legális kereskedelmi értékesítéshez szükséges elektromágneses kompatibilitás vizsgálatot társaságunk elvégeztette és így jogosult a CE jelölés használatára és a "Megfelelőségi nyilatkozat" kibocsátására. Ezen túlmenően finanszírozta a kalibrálási eljárás kidolgozását is a metrológiai hatóságnál, hogy joghatályos mérés elvégzésére is alkalmas legyen.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a szürke- és zsebimportból származó készülékek - mivel jellemzően nem európai piacra készültek - nem rendelkeznek a legális értékesítéshez szükséges CE jelöléssel, vagy a jelölések hamisítványok.

Megrendelőlap

Megrendelőlap [Kalibrálás]