• +361 400 33 05

Autóipari termékek forgalmazása

Társaságunk fő tevékenysége a gépjárművizsgáztatás. Ezen tevékenységünk során merült fel egy jól használható eszköz igénye, az utólagosan fóliával bevont járműablakok vizsgálatára. A '90-es évek végén hatályba lépett vizsgálati technológia (megfelelő műszer hiányában) hosszadalmas, bonyolult így nehezen használható volt.

Külföldi tanulmányút során találkoztunk az általunk képviselt fényáteresztőképesség mérőkészülékekkel, és a gyártókkal képviseleti kapcsolatot alakítottunk ki.

Terméklista

Galéria

  • Képek és videók a műszerekről

  • Tint Meter, Pocket Detective és Headlight Renew Doctor eszközök képi bemutatása


    Tint Meter, Pocket Detective és Headlight Renew Doctor eszközök bemutatás és használatának ismertetése

Hírek

Új termék a HRD családban

1 autóhoz/ 1 pár fényszóróhoz

Raktáron a HRD új lakkja, amely kiszerelés 1 autó (1 pár fényszóró) felújításához elegendő töltetet tartalmaz.

Tint Meter a TV-ben

TM200-as készülék a rendőrségnél

A BRKF közlekedési osztályvezetője bemutatja, hogy az illegális gyorsulási versenyeknél milyen, a helyszínen azonnal használható készülékekkel ellenőrzik a gépkocsik közúti megfelelőségét. A már kifutott, de azóta is hibátlanul teljesítő TM200-as széria kerül bemutatásra.

Link az adáshoz:

ATV Magyrország youtube csatornája


Fényszórófelújítás az Autotechnikában

HRD-vel bemutatott felújítás

A májusi Autotechnika magazinban bemutatott "Látni és látszani? 2. rész" cikkben az általunk forgalmazott Headlight Renew Doctor fényszórófelújító lakkal demonstrálták a megöregedett, elkoszolódott (besárgult) világítótest felújításának lépéseit. Részletek az újságban, vagy a szakmai folyóirat honlapján: Autotechnika.hu


Kifutott a TM200-as készülék

Tint Meter Inspector II (TM2000)

A jól ismert és széles körben elterjedt Tint Meter TM200-as készüléket helyett mostantól a kompaktabb, de tudásban vele megegyező Inspector II (TM2000) készülék kapható.


Hamarosan modellváltás

Tint Meter TM200 helyett Inspector II

A jól ismert és széles körben elterjedt Tint Meter TM200-as készüléket hamarosan leváltja az új Inspector II. A TM200-as a raktárkészlet erejéig még elérhető, utána a frissített szoftverrel ellátott, kisebb méretű és könnyebb modellt tudják megvásárolni nálunk.


Csereakció!

Használt fényerősségmérője most 25.000 Ft-ot ér!

Társaságunk csereakciót kezdett a gépjárművek vizsgálatához használt megvilágításmérők (Testo Lux-Meter 0500, 545; Roline RO-1332; Voltcraft Luxmeter MS-1300; stb..) lecserélésére. Különösen érdemes megfontolni a cserét, ha a hagyományos készülék újrakalibrálási ideje egy közeli időpontra esik. A csereakció keretében bármilyen típusú használt megvilágításmérőt 25.000 Ft értékben beszámítunk a megvásárolt TM200 típusú fényáteresztőképesség mérőkészülék árába.


Üveglemez kalibrálás

A már TM200-as műszert használók figyelmébe!

Az értékesítés kezdetén a műszerek 5 évig érvényes kalibrálási bizonyítvánnyal kerültek forgalomba, amelyek lejártukig hatályosak. Később, az új jogszabályoknak megfelelően a bizonyítványok már nem tartalmaznak utalást az újrakalibrálás időpontjára. Jelenleg az NKH 3 évet tekint irányadónak.

A fentiek miatt már nem szükséges magának a készüléknek az újrakalibrálása, a kalibrált üveglemez biztosítja a megfelelőséget.

Megrendelés esetén kérjük megadni a műszer gyártási számát (Serial Number), amely a készülék hátoldalára ragasztott matricán található.

A kalibrált üveglemez ára: 11.900 Ft + ÁFA + szállítási költség

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo